Новини

img

В учбовому центрі компанії DOLYA було проведено круглий стіл

17.09.2020 11:49:00
вана насамперед на підвищення боєздатності Збройних Сил України. Якою б ефективною не була експортна складова того чи іншого оборонного підприємства, потреба нашого війська має бути пріоритетною, — зазначив Валерій Іващенко.

Думку Валерія Іващенка підтримав заступник Міністра оборони України Олександр Миронюк.

— Основним замовником на кожному підприємстві оборонно-промислового комплексу має бути Міністерство оборони України. Саме на цьому ми наголошуємо, і підкомітет з питань оборонної промисловості та технічної модернізації Верховної Ради України підтримує нас у цьому питанні, — наголосив Олександр Миронюк.

— Маю констатувати, що сьогодні була плідна зустріч зацікавлених сторін. Було з’ясовано чимало питань, які сьогодні є нагальними для вітчизняних виробників приватного сектору оборонної галузі. Головне, що є діалог з Міністерством оборони та з новоствореним Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України. Це є дуже важливим для приватного сектору «оборонки», адже саме тут виконується близько 60% державного оборонного замовлення. Тому головний підсумок сьогоднішньої зустрічі — приватних виробників чують, — сказав генеральний директор ГС «Ліга оборонних підприємств України» Олег Брюшковський.

https://armyinform.com.ua/2020/09/chy-otrymayut-pryvatni-oboronni-pidpryyemstva-derzhavni-koshty-na-rozvytok-vyrobnycztva/