Новини

img

Motorola Solutions випустила нову радіостанцію для критично важливих задач MXP600

29.10.2020 17:54:00
Нова портативна радіостанція серії TETRA MXP600 розроблена спеціально для використання у надзвичайних ситуаціях, коли кожна секунда має значення.

Motorola Solutions, Inc. доповнила серію портативних радіостанцій TETRA новою моделлю MXP600. Компактна та легка, нова радіостанція допоможе залишатися на зв'язку навіть у граничних зонах покриття, а інноваційна технологія передачі звуку дозволить спілкуватися, не звертаючи уваги на високий рівень шуму навколо.

Компанія Motorola продовжує залишатися лідером телекомунікаційного обладнання. Нова радіостанція позиціонується як пристрій, який забезпечує безпеку користувачів під час виконання критично важливих місій. Зручні габарити, легкість користування та оптимізація процесів дозволяють значно знизити затрати на рутинні операції, спрямовані на забезпечення стабільного радіозв'язку у критичних умовах.

Рація використовує Bluetooth 5.0 та Near-Field Communication (NFC) для бездротової передачі даних, а технологія віддаленого оновлення «по повітрю» (OTA) дозволяє не переривати роботи пристою навіть під час встановлення нової версії ПЗ. Користувачі можуть обмінюватися даними та голосовими повідомленнями й здійснювати екстрені дзвінки навіть у зонах граничного покриття. Це можливо внаслідок високої чутливості та дальності дії радіостанції MXP600, що забезпечує можливість з'єднання співробітників у несприятливих та небезпечних умовах, де б вони не знаходилися.